Individuele workshops

content image

Werkplezier creëer je zelf!

“Ik heb het druk en krijg stress van mijn werk!" In veel organisaties hebben medewerkers hier mee te maken. Heb jij daar ook last van?

Wist je dat van 11-15 november de 6e landelijke Week van de Werkstress wordt gehouden? Veel organisaties bieden dan een scala aan workshops aan voor hun medewerkers. Echter niet iedere organisatie doet daar aan mee. Toch wil jij leren om met je werkstress om te gaan, omdat je meer plezier in je werk wilt krijgen.

Op vrijdag 15 november worden in Friesland en Groningen op basis van open inschrijving de volgende workshops* aangeboden:

Locatie: Het inspiratiehuis, Groningerstraat 37a in Surhuisterveen

  • Workshop 1: Afleidingen de baas 
  • Workshop 2: Opruimen is vreselijk (bevredigend) 
  • Workshop 3: Rust in je Inbox =  Rust in je hoofd

Locatie: De Rock, Atoomweg 6b in Groningen

  • Workshop 1: Hoe eet je een olifant?
  • Workshop 2: In no time minder werkstress
  • Workshop 3: Afleidingen de baas
     

Programma:

Workshop 1: 09.00 - 10.30 uur
Workshop 2: 11.00 - 12.30 uur
Pauze: 12.30 - 13.30 uur
Workshop 3: 13.30 - 15.00 uur 

Praktische informatie
De kosten voor het volgen van 1 workshop bedragen 95,- p.p. (excl.btw) dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Kom je samen met een collega dan betalen jullie slechts 175,- (excl. btw). 
Wil je 3 workshops volgen dan betaal je 175,- p.p. (excl. btw).
Elke workshop duurt maximaal 1,5 uur. 

* De workshops kunnen ook op een nader te bepalen datum en tijdstip worden afgenomen.

Workshops

Aanbod Friesland

content image

Rust in je inbox = Rust in je hoofd

 

Een volle inbox levert geregeld stress op.  Alles zit door elkaar. De inbox is dan zowel je prullenbak, je to do lijst, je wachten op reacties, je nog te lezen stuff, als je archief.

Het gevolg? Geen overzicht over mailtjes die echt jouw tijd en vooral actie vragen. Onbewust ben je met een volle inbox ook veel meer tijd kwijt dan wanneer je met een -zo goed als- lege inbox werkt. 

En werken met een lege inbox: dat kan. Echt. Het is slechts een kwestie van weten hoe en doen.

In deze workshop krijg je een paar essentiële tips die je meteen kunt toepassen, zodat je meteen het positieve effect ervaart van werken met een lege inbox. Wie wil dat nou niet?

 

asdfsdfas

Aanbod Groningen

content image

Hoe eet je een olifant?

Je volgt je een paar leuke workshops tegen werkstress. Je komt terug op je werkplek, geinspireerd en vol enthousiasme om alle tips en trucs te implementeren.

Maar de wereld is niet veranderd, de werkdruk is nog hoog en al die tips....hoe maak je daar tijd voor? De moed zakt je in de schoenen. 

In de workshop hoe eet je een olifant maak je kennis met kleine en effectieve stapjes om veranderingen aan te brengen in je werkproces op basis van kaizen. Bewezen effectief! 

Aanbod Friesland

content image

Opruimen is vreselijk (bevredigend)

Wist je dat rommel op je werkplek stressverhogend werkt? Met de praktische tips en adviezen die je in deze workshop worden aangereikt, helpen we je op weg om van jouw werkplek een prettige werkomgeving te creëren. Dan kun je je focussen op dat wat er ècht toe doet.

Uitgeput na een dag werken. Moe van alle rommel om je heen. Door de onwerkbare chaos op het werk weet je niet meer waar je mee moet beginnen. Hoe kun je nou slimmer werken zonder al te moe te worden?

Door te opruimen!

Opruimen kan een dag kosten, maar doorwerken in rommel duurt langer. Rommel maakt je werkplek onoverzichtelijk, je raakt uitgeput van al die rommel. Je bent veel tijd kwijt met dingen en zaken op te zoeken. Orde scheppen in een werkomgeving die chaotisch is zorgt ervoor dat je werk weer overzichtelijk wordt. 


Met de praktische tips en adviezen helpen we je op weg om van jouw werkplek een prettige werkomgeving te creëren. Alleen dan kun je je focussen op dat wat er ècht toe doet.


Aanbod Groningen

content image

In no time minder werkstress

Levert jouw mailbox of agenda je stress op? Bepaalt de waan van de dag jouw werkdag? Heb je moeite om jouw gedragspatronen te doorbreken als het gaat om timemanagement? Als je meer rust en grip wilt op jouw werkdag en tips wilt over energiemanagement, dan is dit dé workshop voor jou!!

Tijdens deze workshop ervaar je dat je ALTIJD meer invloed op je werkdag hebt dan je denkt. En… ontdek je dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Met de praktische tips en adviezen neem jij de regie over je werkdag en ben jij de baas. Dat geeft écht veel minder stress!

Aanbod Friesland

content image

Afleidingen de baas

Bliep..., piep..., buzz..., pling... hé heb je even een momentje....we kennen het allemaal,  afleidingen in het werk. In de workshop afleidingen de baas, krijg je op een ludieke manier inzicht en handreikingen hoe afleidingen in goede banen te leiden.

 

sadfasdf

 

 

 

 

 

 

 

 

\x

Aanbod Groningen

content image

Afleidingen de baas

Bliep..., piep..., buzz..., pling... hé heb je even een momentje....we kennen het allemaal,  afleidingen in het werk. In de workshop afleidingen de baas, krijg je op een ludieke manier inzicht en handreikingen hoe afleidingen in goede banen te leiden.

Schrijf je nu in voor de workshops in Friesland!

Locatie Friesland

Inspiratiehuis
Groningerstraat 37a
9231 CJ Surhuisterveen

Schrijf je nu in voor de workshops in Groningen!

Locatie Groningen

The Rock
Atoomweg 6b
9743 AK Groningen