Praktisch, daar hou ik van!

content image

Puur Praktisch!

Dat is wat Professional Organizer Friesland typeert.

Ik ben doortastend en hanteer een directe en actieve stijl bij het bereiken van resultaten. Ik ben praktisch ingesteld en daardoor draait alles om de klant en het snel en zonder vertraging behalen van het gewenste resultaat. Ik heb veel vertrouwen in mijn klanten en door mijn vlotte, open en persoonlijke benadering is dat vertrouwen in de praktijk vaak snel wederzijds. Ik onderscheid mij door de klanten op een positieve manier te beïnvloeden.

In het organizing proces richt ik mij op het begeleiden van medewerkers op de werkvloer.

In de praktijk ervaar ik dat medewerkers vaak worstelen met werkdruk, geleefd worden door de waan van de dag en het lastig vinden om prioriteiten stellen. Ook ervaar ik dat medewerkers vaak meer gebruik willen maken van de mogelijkheden binnen het Office365 pakket, maar eigenlijk niet weten hoe dat precies werkt.

Ik leer die mensen om doelbewust te plannen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Hoe ze hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en effectief in kunnen plannen. En hoe ze snel en slim informatie kunnen filteren en toe kunnen passen in een praktisch systeem.

Mijn werkgebied is met name Friesland. De klanten zitten voornamelijk in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en Joure. Uiteraard maakt het niet uit waar een bedrijf gevestigd zit. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik zou het leuk vinden als we iets voor elkaar kunnen betekenen.