Praktisch, daar hou ik van!

content image

Puur Praktisch!

Dat is wat Professional Organizer Friesland typeert.

Om resultaten te bereiken wordt er doortastend gehandeld en een directe en actieve stijl gehanteerd. Alles draait om de klant en het snel en zonder vertraging behalen van het gewenste resultaat. Isabel heeft veel vertrouwen in haar klanten en door een vlotte, open en persoonlijke benadering is dat vertrouwen in de praktijk vaak snel wederzijds. Ze onderscheidt zich door de klanten op een positieve manier te beïnvloeden.

In de praktijk wordt vaak ervaren dat medewerkers worstelen met werkdruk, geleefd worden door de waan van de dag en het lastig vinden om prioriteiten stellen. Maar ook dat medewerkers vaak meer gebruik willen maken van de mogelijkheden binnen het Microsoft365 pakket, maar eigenlijk niet weten hoe dat precies werkt.

Die mensen wordt geleerd om doelbewust te plannen, prioriteiten te stellen en keuzes te maken. Hoe ze hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en effectief in kunnen plannen. En hoe ze snel en slim informatie kunnen filteren en toe kunnen passen in een praktisch systeem.

Het werkgebied is met name Friesland. De klanten zitten voornamelijk in Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en Joure. Uiteraard maakt het niet uit waar een bedrijf gevestigd zit. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik zou het leuk vinden als we iets voor elkaar kunnen betekenen.