Secretariële Ondersteuning

content image

Is jouw organisatie toe aan praktische en resultaatgerichte secretariële/administratieve  ondersteuning?

Door de waan van de dag kan het regelmatig voorkomen dat bepaalde werkzaamheden blijven liggen. We begrijpen dat je niet wilt verdrinken in een zee van administratie. Daarom bieden onze Business Organizers de helpende hand die jouw organisatie nodig heeft. Met onze onderliggende ervaring weten we precies hoe we jouw kantoor weer in topvorm kunnen krijgen.

Bij POF kun je rekenen op ervaren Business Organizers met een professionele aanpak. Wij bieden ondersteuning op secretarieel, projectmatig of administratief gebied. Bovendien kijken we met een frisse blik naar bestaande procedures en werkprocessen. Samen zorgen we ervoor dat deze slimmer en efficiciënter worden ingericht, waardoor op de lange termijn minder of zelfs helemaal geen externe ondersteuning meer nodig is. Het is dus niet alleen een slimme zet, het bespaart ook nog eens geld. Win-win!

Dus gooi die stress overboord en schakel onze hulp in. Samen zorgen we ervoor dat jouw kantoor een oase van productiviteit wordt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of een gesprek aan via het onderstaande formulier.

Aanvraag formulier

Resultaten inhuren Business Organizer
 

Na de begeleiding van een business organizer is de werkplek een stuk beter georganiseerd.

Deelnemers geven aan dat ze efficiënter en slimmer hebben leren werken en meer overzicht hebben. Ze werken bovendien minder over en ervaren minder werkdruk.

Ook het ziekteverzuim blijkt met 20% afgenomen te zijn.

Bron: nbpo.nl