Microsoft 365: de kracht van efficiënt werken

content image

In deze training nemen wij je mee in de wereld van Microsoft 365 en laten we je ontdekken hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. Of je nu kiest voor een klassikale training of liever individueel leert, na afloop ben je in staat om slimmer, sneller en met meer plezier te werken met de programma's van Microsoft 365 en weet je hoe je de mogelijkheden kunt benutten.

Microsoft 365 biedt niet alleen de bekende programma's zoals Word, Excel, PowerPoint, Teams en Outlook, maar ook een scala aan andere "Apps" die speciaal zijn ontworpen om samenwerking te integreren. Het is belangrijk om na te denken over hoe je deze nieuwe tools wilt gebruiken en welke veranderingen je wilt doorvoeren.

We begrijpen dat het veranderen van je dagelijkse werkpatroon niet onderschat moet worden. Het vraagt ​​inzet, een mentale omschakeling, oefening en tijd. Gelukkig staan ​​wij klaar om je daarbij te ondersteunen!

Maatwerk Microsoft 365 Trainingen en Workshops

Om echt goed gebruik te kunnen maken van Microsoft 365 raden wij aan om korte doelgroepgerichte trainingssessies te organiseren. 

We starten met een inspiratiesessie waarin we alle mogelijkheden van Microsoft 365 laten zien (individueel of aan een afdeling/team). Vervolgens wordt er gekeken welke onderdelen voor jouw en/of de organisatie interessant zijn en hoe deze zijn te implementeren in de bestaande werkprocessen. Wat kan efficiënter en op welke manier?

Daarna volgen de praktijkgerichte trainingen of workshops waarin we specifiek op de gekozen onderdelen trainen. 

Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande knop.