Master of Workflow

Sinds 2016 zijn we als vier business organizers gestart met een samenwerking.
Na een mooie proefperiode zijn we in 2018 officieel verder gegaan als Master of Workflow Coöperatie U.A.

Het heeft ons de gelegenheid gegeven grotere opdrachten gezamenlijk aan te vliegen en onze expertise beter in te zetten. Zo zorgen we voor continuïteit voor onze opdrachtgevers, verbetering van onze verbeterprogramma’s en garanderen een goede aansluiting bij medewerkers door onze hands-on en praktijkgerichte manier van werken.

Dit biedt ons een fijne mogelijkheid om samen het werk uit te voeren met vertrouwde professionals binnen een duidelijke structuur, zonder onze eigen zelfstandigheid te verliezen.

Master of Workflow Coöperatie U.A. bestaat op dit moment uit leden in Groningen, Friesland en Drenthe. Onze noordelijke roots vind je in ons logo. De Drentse kei en de icoontjes in ons logo staan voor de spreekwoordelijke steen in de rivier, die de stroom kan ombuigen. Zo zien wij onze interventie in het werk van onze opdrachtgevers.

We bedienen opdrachtgevers in het MKB, semi-overheid, zorg en onderwijs in heel Nederland met de nadruk op ‘boven de grote rivieren’. Ook verzorgen we Engelstalige trainingen en begeleiding voor internationale bedrijven.

Als organizers van de Master of Workflow Coöperatie U.A. hebben we een gedegen meerjarige werkervaring in ons huidige vakgebied.

 

In het kort: onze dienstverlening

We volgen de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van onze opdrachtgevers.
Daar spelen we op in door diensten en producten aan te bieden die passen in de huidige praktijk.
Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Gedragsinterventies in persoonlijke effectiviteit en werkdrukhantering.
    Onze expertise en inzichten zetten we in bij het ontwikkelen van effectieve vaardigheden om workflow slimmer in te richten, motiverende gespreksvoering en progressie gericht coachen. Burn-out preventie en re-integratie na burn-out zijn daar onderdeel van.
  • Procesoptimalisatie in samenwerking
    Voor team-coaching, het begeleiden van nieuw samengestelde teams en het coachen bij ‘gedoe’ in samenwerking maken we gebruik van o.a. DISC. We zijn ervaren in het begeleiden van professionals naar persoonlijke effectiviteit. Ook binnen een Lean – Agile – Scrum – Zelfsturende of Hybride werkomgeving.
  • Efficiënt en effectief inzetten van tools
    We zetten onze kennis van Microsoft365, Teams, SharePoint, Outlook en OneNote graag in als ondersteunende tools in je persoonlijke werkorganisatie of in je team.

 

Meer weten? Kijk op www.masterofworkflow.com!

content image


Astrid Haveman 06 - 54 30 15 77
Isabel Bosklopper 06 - 21 55 70 68
Jolanda Blaauw 06 - 29 01 48 74
Milly van der Meulen 06 - 48 77 46 00