Week van de Werkstress

content image

De Week van de Werkstress staat weer voor de deur: organisaties die inzetten op duurzame inzetbaarheid van medewerkers organiseren in de week van de werkstress van 11 t/m 15 november 2019 allerlei workshops, lezingen en andere activiteiten. Een mooi initiatief, maar het organiseren hiervan komt ongetwijfeld bovenop het reguliere werk. Dat kan zomaar stress opleveren. Het Master of Workflowteam denkt graag met je mee over een waardevol programma. En als je wilt, organiseren wij deze week voor jouw organisatie.

Wat kan het Master of Workflowteam doen?

Vanuit Master of Workflow ontzorgen wij op meerdere fronten. Wel zo makkelijk! Denk hierbij aan:

Diverse kant en klare workshops/activiteiten, zoals:

o   In no time minder werkstress
o   Rust in je inbox = Rust in je hoofd
o   Opruimen is vreselijk (bevredigend!)
o   Hoe eet je een olifant, effectieve stapjes naar werkstressreductie
o   Afleidingen de baas
o   Opruimen is vreselijk (bevredigend)!
o   In overleg een workshop op maat

Andere onderwerpen:

Duurzame inzetbaarheid, agressie en geweld, ongewenst gedraag, werkend leren, gezondheid en vitaliteit, betrokkenheid, fysieke belasting.
 

Als samenwerkingspartner of projectleider geven wij het gehele programma vorm en voeren wij uit. We inventariseren de behoefte en matchen dit met passende workshops, al dan niet door onszelf verzorgd. Waar nodig zetten wij ons uitgebreide netwerk in om een divers aanbod te kunnen garanderen. Zo heb je geen ‘gedoe’ van de Week van de Werkstress!

Op deze onderdelen nemen wij de touwtjes graag voor u uit handen:
o   Sparren over mogelijkheden aanbod
o   Vaststellen inhoudelijk programma
o   Coördineren interne communicatie
o   Praktische organisatie (regelen van ruimtes, catering, middelen, organiseren aanspreekpunten)
o   Financieel overzicht
o   Evaluatie

 

Wil jij ons ook inschakelen als samenwerkingspartner of projectleider? Mail ons dan door hieronder op de knop te klikken of bel 06 - 21 55 70 68

Workshops

content image

Rust in je inbox = Rust in je hoofd

 

Een volle inbox levert geregeld stress op. Werken met een lege inbox: dat kan. Echt. Het is slechts een kwestie van weten hoe en doen.

Klik hier voor meer informatie!

content image

Afleidingen de baas

Bliep..., piep..., buzz..., pling... hé heb je even een momentje....we kennen het allemaal,  afleidingen in het werk. In de workshop afleidingen de baas, krijg je op een ludieke manier inzicht en handreikingen hoe afleidingen in goede banen te leiden.

Klik hier voor meer informatie!

 

content image

Opruimen is vreselijk (bevredigend)

 

Wist je dat rommel op je werkplek stressverhogend werkt? Met de praktische tips en adviezen die je in deze workshop worden aangereikt, helpen we je op weg om van jouw werkplek een prettige werkomgeving te creëren. Dan kun je je focussen op dat wat er ècht toe doet.

Klik hier voor meer informatie!

content image

Hoe eet je een olifant? Effectieve stapjes naar werkstressreductie

 

Je volgt een paar leuke workshops tegen werkstress. Je komt terug op je werkplek, geïnspireerd en vol enthousiasme om alle tips en trucs te implementeren. Als jij iemand bent die bepaalde taken uitstelt, dan weet je nu hoe je deze ‘olifant’ kunt eten.

Klik hier voor meer informatie!

content image

In no time minder werkstress

 

De waan van de dag, de volle inbox en agenda’s zorgen vaak voor een stressvolle werkdag. Als je meer rust en grip wilt op jouw werkdag en tips wilt over energiemanagement, dan is dit dé workshop voor jou!

Klik hier voor meer informatie!

content image

Slim communiceren, begint bij jezelf

(Alleen geschikt voor extraverte, introverte, taakgerichte of mensgerichte medewerkers).

Met sommige collega’s kun je lezen en schrijven, maar in de samenwerking met anderen vraag je je regelmatig af of je wel dezelfde taal spreekt. Leer hoe communiceren werkt en jou helpt op de werkvloer.

Klik hier voor meer informatie!

Individuele workshops

content image

Veel organisaties bieden een scala aan workshops aan voor hun medewerkers. Echter niet iedere organisatie doet daar aan mee. Toch wil jij leren om met je werkstress om te gaan, omdat je meer plezier in je werk wilt krijgen. Speciaal voor jou organiseren wij ook individuele workshops

Op vrijdag 15 november worden in Friesland en Groningen diverse workshops aangeboden.

Klik hier voor meer informatie!