Microsoft 365 voor eindgebruikers

content image

In deze training laten wij je zien wat Microsoft 365 nu precies is en hoe je het maximale eruit haalt. Na deze training, klassikaal of individueel, kun je slimmer, sneller en leuker werken met de Microsoft 365 programma's en leer je omgaan met de cloud.

In Microsoft 365 zitten niet alleen de standaard bekende programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook maar ook heel veel andere “Apps” die juist bedoeld zijn om het samenwerken te bevorderen. Het is belangrijk om na te denken over wat je graag anders zou willen gaan doen met al deze nieuwe tools.

Anders gaan werken moet je niet onderschatten! Een verandering van je dagelijkse werkpatroon vraagt inzet, een mentale omschakeling, oefening en tijd. Wij helpen je daar graag bij!

 

Maatwerk Microsoft 365 Trainingen en Workshops

Om echt goed gebruik te kunnen maken van Microsoft 365 raden wij aan om korte doelgroepgerichte trainingssessies te organiseren. 

We starten met een inspiratiesessie waarin we alle mogelijkheden van Microsoft 365 laten zien (individueel of aan een afdeling/team). Vervolgens wordt er gekeken welke onderdelen voor jouw en/of de organisatie interessant zijn en hoe deze zijn te implementeren in de bestaande werkprocessen. Wat kan efficiënter en op welke manier?

Daarna volgen de praktijkgerichte trainingen of workshops waarin we specifiek op de gekozen onderdelen trainen. 

Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande knop.

content image

Tijd
2 uren praktisch aan de slag.

content image

Prijs v.a. 195,-* p.p.
Tip: check of er opleidingsbudget beschikbaar is
* Excl. BTW en 0,35 reiskosten p/km

content image

Locatie
Op je eigen werkplek.